Lollige Letters 2.1 is nu beschikbaar op Google Play en de Apple store.
  • De woordenlijst is herzien. Nu sluiten alle woorden goed aan bij de basisklank van de letters die geleerd worden.
  • Azerty modus is nu instelbaar, zodat Vlaamse kleuters meteen met het juiste toetsenbord aan de slag kunnen.
  • Betere compatibiliteit met oudere devices. Het aantal devices wat Lollige Letters kan spelen is bijna verdubbeld.
Heb je nog kleuters in je omgeving of ben je er zelf een? Dan weet je wat je moet doen. letters leren natuurlijk!
 
LL2.1 screenshot

Lollige Letters was de eerste educatieve game die ik enkele jaren geleden uitbracht op Android. Ik ontwikkelde hem voor mijn eigen kinderen, maar besloot hem verder uit te werken en publiek uit te brengen. Hiermee was "De Gamemeester" geboren. Met bijna 20000 installaties heeft deze game bijgedragen aan de letterkennis van een heleboel kleuters.

De app had onderhoud nodig om wat bugs en onhandigheden te verhelpen. In plaats van lapwerk heb ik de app volledig opnieuw gebouwd. Lollige Letters 2.0 ziet er weer een stuk beter uit dan zijn voorganger, is deze keer ook op Apple devices beschikbaar en is nu geschikt voor alle uiteenlopende telefoons en tablets, ongeacht hun formaat.

Hopelijk zorgt Lollige Letters 2.0 nog vele jaren voor een vrolijke leerzame ervaring voor kleuters die met de letters bezig zijn.

Download hem voor Apple
Download hem voor Android

 

Bekijk de promovideo voor meer info over de app:

Je kunt nu heuse Grammaticus Maximus merchandise bestellen. Draag je liefde voor Latijn uit met coole shirts mokken en meer van dat moois. Ondertussen support je de GameMeester om deze (en toekomstige) apps verder te ontwikkelen!

Ga naar de shop.