Lollige Letters is een app voor Apple en Android die het leren van de letters van het alfabet en hun locatie op het toetsenbord vrolijk en leuk maakt. De app richt zich op kinderen van 3 tot 6 jaar die net kennis maken met het alfabet.

Het is een vrolijke app die kinderen plaatjes voorschotelt, waarvan het woord wordt voorgelezen. De bedoeling is dat op het telefoon- of tablettoetsenbord deze letter word gezocht en ingetoetst. Een goed antwoord wordt beloond met slingers en gejuich. Het raden van meerdere goede letters levert extra beloning op.

Het is een perfecte app om in korte sessies kinderen bekend te maken met de letters. De ervaring is dat ze het erg leuk vinden en al na een paar sessies van een paar minuten zie je significante verbetering in hun letterkennis. Met bijna 20.000 installaties heeft de app zijn nut én aantrekkingskracht op kleuters bewezen. Leer jouw kleuter ook speels de letters:

Download Lollige Letters voor Apple
Download Lollige Letters voor Android

 

Bekijk het promofilmpje voor meer info over de app:

 

Cookies helpen ons onze diensten aan te bieden. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies door deze website.