Click here for English version

Privacybeleid

Jochum van Weert heeft de Lollige Letters app gebouwd als een Advertentie Ondersteunde App. Deze DIENST wordt ter beschikking gesteld door Jochum van Weert zonder kosten en is bedoeld voor gebruik zonder verdere bewerking (“as is”).

Deze pagina informeert bezoekers over mijn beleid aangaande het verzamelen, gebruiken en delen van Persoonlijke Informatie wanneer iemand besluit gebruik te maken van mijn Dienst.

Als je besluit gebruik te maken van mijn Dienst, dan ga je akkoord met de verzameling en het gebruik van informatie, zoals beschreven in dit beleidsdocument. De persoonlijke informatie die ik verzamel wordt gebruikt om de Dienst aan te bieden en te verbeteren. Ik zal uw informatie niet met derden delen behalve zoals beschreven in dit pricavybeleid.

 

Informatieverzameling en gebruik

Voor een betere ervaring bij het gebruik van deze Dienst, kunt u om gegevens worden gevraagd die kunnen worden gebruikt om u te identificeren. De informatie die ik opvraag wordt opgeslagen op uw apparaat en wordt op geen enkele manier door mij verzameld of verspreid.

Deze app gebruikt enkele externe diensten die mogelijk informatie verzamelen die tot persoonlijke identificatie kunnen leiden. Hierbij vindt u links naar het privacybeleid van deze externe diensten waarvan de app gebruikmaakt:

 

Log Data

Ik wil u erop wijzen wanneer u van mijn Dienst gebruikmaakt, dat in het geval van een foutmelding in de app ik data en informatie verzamel op uw appraat genaamd “Log Data”. Deze Log data kan informatie zoals uw Internet Protocol (“IP”) address, uw apparaatnaam, versie van uw besturingssysteem, de instellingen van de app tijdens het gebruik van mijn Dienst, de tijd en datum van gebruik van de Dienst en andere statistieken.

 

Links naar andere sites

Deze Dienst kan links bevatten naar externe sites. Als je een dergelijke link aanklikt wordt je doorgestuurd naar die website. Ik wijs u erop dat deze externe sites niet door mij worden beheerd. Daarom raad ik u aan het Privacybeleid van deze sites aandachtig te lezen. Ik heb geen controle over en draag geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of andere inhoudelijke zaken van externe sites of diensten.

 

Wijzigingen aan dit privacybeleid

Ik kan dit privacybeleid zo nu en dan bijwerken. Je wordt geadviseerd regelmatig deze pagina opnieuw te bekijken om op de hoogte te blijven bij wijzigingen. Ik zal u op de hoogte brengen middels een “Wat is er nieuw in deze release?” opmerking in de Google Play Store.

 

Contact

Als u suggesties of vragen heft over dit privacybeleid, neemt u dan gerust contact met mij op.