JvW profielDe GameMeester is een project van Jochum van Weert. Onder de noemer De GameMeester breng ik al mijn educatieve software projecten bijeen.

Als docent informatica op het Stedelijk Gymansium van 's-Hertogenbosch en vader van 2 kleine kinderen ben ik omringd door inspiatiebronnen voor het bedenken en ontwikkelen van applicaties, games en tools die een positieve bijdrage leveren aan het leerproces. Als informaticus ben ik altijd op zoek naar leuke programmeeruitdagingen. Onderwijs gaat me als docent aan het hart. Daarmee is educatieve software dus een logische keuze.

Hoewel de projecten op de eerste plaats een creatieve uitlaatklep zijn en goede reden om interessante programmeerprojecten op te pakken, neem ik de ontwikkeling ervan serieus en doe veel in samenspraak met opdrachtgevers en vrijwillige testers van mijn producten.

Kan ik ook wat voor jouw onderwijsidee betekenen? Heb je feedback of suggesties voor mijn huidige of toekomstige producten? Ik hoor graag van je!

 

Cookies helpen ons onze diensten aan te bieden. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies door deze website.